Akční první letní víkend s ASPEKTOU

Úvod Blog Aktuality Akční první letní víkend s ASPEKTOU

Letní víkend s ASPEKTOU

První letní víkend 23.-25.6. 2023 náš tým prodejců strávil na akcích, na kterých jsme propagovali a dělali dobré jméno firmě ASPEKTA Trading.

Mrkněte s námi, jak to celé proběhlo.

Otevírání léta Porájt Pub


V pátek 23. 6. 2023 proběhla v Horní Bělé v letním bistru Porájt Pub (Černý rybník) akce otevírání léta, kde jsme jako partner celé akce vystavili náš vůz Hyundai Tucson.

Summer City Fest Plzeň


Během celého víkendu jsme se také zúčastnili SUMMER CITY FESTu pod režií JP Entertainment, který proběhl na Božkovském Ostrově v Plzni. Na Instagramu jsme soutěžili o vstupenky na tuto akci. Zde jsme vystavili naše vozy Hyundai i30N a Fiat 500.

Díky počasí, které akci provádělo v sobotu, jsme si tuto akci užili i my za doprovodu hudby, o které celý festival byl. Návštěvníci této akce měli možnost poslechnout si i jak „zpívá“ naše „eNko“.

Juniorrace Plzeň


Tento produktivní víkend jsme zakončili na akci pořádanou spolkem Kukačky a Městským obvodem Plzeň 3. Stali jsme se hrdým partnerem plzeňského JUNIORRACU, který proběhl u Borské přehrady. Zde jsme vystavili náš rodinný vůz Hyundai Tucson a Fiat Tipo Kombi. Pro děti jsme měli u našeho stánku připravené soutěže, za které byla drobná odměna.

 

  • Spolehlivá péče
  • Komplexní služby
  • Přátelský a osobní přístup