Do ASPEKTY přijede Jeep

Úvod Blog Aktuality Do ASPEKTY přijede Jeep

Jeep od 1.9.2023 v ASPEKTĚ

Do ASPEKTY jede Jeep

Chceme se s vámi podělit o radostnou událost. Od 1. září najdete v našem autosalonu na Rokycanské třídě v Plzni také nový showroom s kompletní nabídkou vozů Jeep. Součástí autorizovaného prodeje vozů Jeep je samozřejmě i autorizovaný servis, který je možné začít využívat již nyní během srpna. 

Jeep v ASPEKTĚ v PlzniPři jízdě po Rokycanské třídě náš nový sloupek Jeep jen tak nepřehlédnete.

Další značka do portfolia ASPEKTA

Pojďme si to trochu zrekapitulovat. Rodinnou firmu ASPEKTA jsme založili v roce 1990 a ještě v tentýž roce jsme se stali prvním autorizovaným prodejcem vozů Mazda v České republice, tehdy ještě v Československé federativní republice. Až v roce 2012 jsme do našeho portfolia přidali další značku a odstartovali jsme úspěšný autorizovaný prodej a serviz vozů Hyundai - již v současném areálu na Rokycanské třídě, který jsme začali stavět v roce 1995 a dokončili jej v roce 1997. Po dalších 9 letech v roce 2021 jsme otevřeli další autosalon, autorizovaný prodej vozů značky FIAT a užitkových vozů FIAT Professional.

Proč zrovna Jeep

Leckdo se může ptát, proč zrovna Jeep? Ale ti znalejší vědí, že v roce 2014 došlo ke sloučení koncernů Fiat a Chrysler a vznikl první společný Jeep, jehož vývoj probíhal z větší části v Itálii. Takže po FIATu zůstáváme tak trochu v Itálii. Obě značky FIAT i Jeep mají celou řadu společných dílů a obě patří pod skupinu Stellanti. Proto je přijetí značky Jeep logickým krokem ve výjoji naší rodinné firmy. 

Vidíme ve značce Jeep potenciál růstu a možnost oslovení dalšího segmentu klientů. Našim cílem je nabídnout našim zákazníkům co komplexní nabídku a služby pod jednou střechou.

„Myšlenka rozšířit se o další značku začala vznikat počátkem tohoto roku, kdy jsme se dozvěděli, že stávající dealerství v Plzni se značkou Jeep končí. Protože je značka součástí skupiny Stellantis, do které patří i značka FIAT, bylo rozhodování a jednání snažší a rychlejší. Na značce Jeep nás láká její osobitost a možnost oslovit zase jiný druh klientely, kterou jsem zatím z našeho vozového portfólia nedokázali uspokojit. Nyní nás čeká v několika postupných fázích ještě rekonstrukce autosalonu, kde postupně vznikne „Stellantis house“. V září začneme oficiálně s autorizovaným prodejem i servisem, ale slavnostní otevření v kompletně novém autosalonu plánujeme na přelom jaro/léto 2024,“  dodává k nové značce v portfoliu ASPEKTY jednatelka Ing. Vendula Vítovcová.

  • Spolehlivá péče
  • Komplexní služby
  • Přátelský a osobní přístup